Om oss

Dette er vår historie:

DigiKo AS ble skapt ut fra en drøm og et ønske om å skape arbeidsplasser ut fra det vi selv elsker å gjøre - nemlig å fortelle historier i form av tekst og bilder i ulike varianter. Vi har selv gått gradene fra å være ung og uerfaren i bransjen via hardt arbeid og til å bygge noe selv.

Digiko_portrett_0017_kvad2000

Kreativt kulehode

Liv Maren er best på: Å få frem den gode historien, fange de store og små øyeblikkene og å hjelpe deg med å få frem ditt budskap så klart som mulig.

Liv Maren startet journalistkarrieren som frilansjournalist i Trønder-Avisa i 1999. Siden det har hun jobbet flere år både frilans, praksis og fast som journalist og fotograf i medier som Folk & Forsvar, Lillehammer Byavis, Dagsavisen og VG. Hun er også vikarierende journalistikklærer på Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole Ringsaker. På veien har også kjærligheten til foto blitt sterkere, og tar en stadig større del av både jobb og fritid.

Hun har gitt ut en bok, og kan slett ikke garantere at det ikke kommer flere. Liv Maren har fotoerfaring fra pressefoto, konsert og arrangement. I 2006 ble hun diagnostisert med multippel sklerose, og har fått innvilget praksisplass for å på sikt selv skape en jobb hun kan stå i så lenge som mulig.

Digiko_portrett_0042_kvad

Daglig leder og rettetast

Liv-Runi er best på: Å skape engasjement i sosiale kanaler, strategier for kommunikasjonsarbeid og å se detaljer som gjør deg unik.

Liv-Runi startet som kommunikasjonsrådgiver i 2007, og har i sin karriere blant annet jobbet for firmaer som Statens Landbruksforvaltning, Walt Disney, Dytt, Fovea og Oslo Lufthavn. Hun har en Bachelor i PR og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI, og grunnutdanning i foto fra Bilder Nordic School of Photography.

Liv-Runi har jobbet frilans som fotograf siden 2012, og har erfaring fra både arrangementer, konserter, bedriftsfoto, bryllupsfotografering og portrett. Drømmen om å starte egen bedrift har hun hatt i flere år, og nå når hun har fått sin beste venn på laget, så er DigiKo endelig moden for å se dagens lys.

ugle

Vi har sosialt entreprenørskap som kjerneverdi

DigiKo satser på å hjelpe mennesker som ikke får jobb opp og frem, enten de har lite arbeidserfaring eller en funksjonshemming. Liv Maren har selv MS og vi vet derfor godt hva det vil si å ha utfordringer med en vanlig 8-16-jobb, men likevel klare å levere godt med de forutsetningene man har.

Les mer om hva sosialt entreprenørskap betyr for oss her.