Tjenester

bro3

Alle har en historie - vi forteller din!

Dersom du velger å benytte oss vil vi sammen fortelle dine historier. Vi mener at ingen anledning er for liten eller for stor til å formidles.

Kanskje trenger du vår hjelp på et av disse områdene:

Ikke tid til å dokumentere arrangementet ditt selv?

Vi kan hjelpe deg! Lei en frilansjournalist eller -fotograf til ditt arrangement. Hver uke er tusenvis engasjert i store og små arrangementer, enten det er fotballturneringer, korpsstevner, firmasamlinger, kick-offs eller amcartreff.

Vi dekker ditt arrangement, slik som du ønsker det. Tekst og bilder kan du fritt bruke til for eksempel nettsider, klubbmagasinet eller intranett etterpå.

 

Les mer her!

Sosiale medier - en verden av muligheter

Trenger du rådgivning i og drift av sosiale medieplattformer for næringslivet, slik som Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, YouTube og Flickr? Vi KAN sosiale medier, og hjelper deg med å få fram ditt budskap i mylderet.

Vi hjelper deg å unngå tabbene som kan få store konsekvenser, og har du ikke tid selv, kan vi gjerne bistå i å drive plattformene for deg.

 

Les mer her!

Vil du ha mer enn et vagt minne?

Fotograftjenester, fra bryllup og konfirmasjon til portretter, bedriftsfoto, store og små arrangementer og frilansoppdrag for ulike medier.

Livet består av millionvis av øyeblikk – vi fanger dem for deg slik at du har dem for alltid.

 

Les mer her!

Vet du hva du vil si, men ikke hvordan?

Vi lager pressemeldinger, nyhetsartikler, content marketing, native advertising og tar gjerne også andre tekstmessige utfordringer.

Med mange års erfaring fra aviser, magasiner, markedsføring og kommunikasjon får vi ditt budskap ut til kunder og publikum, slik vi kan det – og du vil ha det.

 

Les mer her!